KAKO VAM LAHKO POMAGAM

Področja delovanja, kjer vas lahko podprem v vašem procesu so:

Težave s samopodobo, pomanjkanje lastne vrednosti​

Težave na področju samo-veljave in pri postavljanju mej, soočanju z občutki nevrednosti, manjvrednosti ali pomanjkanju samozavesti, pogostem izčrpavanju za druge, težavah z izražanjem svojih potreb in želja, težavah reci ne in prisotnosti občutkov krivde, slabe volje ali sramu.

Izgube, žalovanje​

Za preteklim odnosom, zaradi smrti v družini, hišnega ljubljenčka, zaradi medicinske diagnoze, bolezni ali poškodbe vas samih ali vaših bližnjih, zaradi splava (spontanega ali splava po lastni odločitvi).

Odnosi, partnerstvo

Ne najdete primernega partnerja, bojite se vstopiti v nov partnerski odnos, ob razvezi ali odhodu partnerja, ob težavah na področju partnerskega odnosa; prepiri, nasilje, izkoriščanja, pomanjkanje zaupanja in razumevanja, težave z zanositvijo, neplodnost, poporodne težave, raziskovanje odnosov (v družini, prijateljstva, delovni odnosi).

Eksistencialna vprašanja

Ukvarjate se z eksistenčnimi vprašanji, iskanjem smisla v življenju ali preteklih dogodkih, pojavljajo se občutki osamljenosti, otožnosti in/ali praznine, nezadovoljstva s svojim življenjem, nezmožnost odločiti se ali težave s sprejemanjem odločitev, nahajate se v pomembnih življenjskih prelomnicah (selitev, študij, sprememba delovnega mesta, starševstvo in drugo).

Vaše trpljenje ni tukaj za to, da bi vas zlomilo in pokončalo, pač pa vam kaže pot do samega sebe.
Identiteta

Težave z lastno identiteto, sprašujete se, kdo v resnici ste, raziskujete sebe in lastne vzorce, odkrivate svojo spolno, osebno ali družbeno identiteto.

Depresivno razpoloženje, brezvoljnost, pomanjkanje motivacije

Žalost, potrtost, brezvoljnost, frustracija ali nenadni izbruhi jeze, podpora pri medikamentoznem zdravljenju, poporodna depresija, žalost, izčrpanost.

Izgorelost, stres

Fizična, psihična in emocionalna izčrpanost, težave s spanjem in/ali druga psihosomatika, kjer je izključen biološki razlog, soočanje s preobiljem stresa (delovno mesto, dom in družina, skrb za ostarelega ali obolelega bližnjega itd.).

Tesnoba, strahovi, panični napadi

Notranji nemir, tesnobnost, občutki panike in strahu, simptomi, kot so tiščanje v prsnem košu, nočne more, glavoboli, oblivi potu ali slabost, fobija (panični strah), doživeli ste panični napad in se bojite ponovitve, redno doživljanje paničnih napadov ali močne tesnobe, izogibanjem ljudem in situacijam, intruzivne (vsiljive) misli.

V kolikor najdete sebe v katerem izmed opisov, je smiselno, da razmislite o psihoterapiji.

Tukaj sem za vas in vas vabim, da se naročite na uvodni razgovor.

  d

  Welcome to Reina

  Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

  Monday to Friday Closed
  Saturday Closed
  Sunday Closed