PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki pa so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene.

Spletni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, se lahko obiskovalcu namestijo ob prvem obisku strani. Piškotki spletne analitike, naprednega oglaševanja, družabnih omrežij in drugi piškotki tretjih oseb pa se namestijo le s predhodno privolitvijo obiskovalca.

 

ONEMOGOČENJE PIŠKOTKOV

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

V podjetju Psihoterapija, Tina Horvat Kralj s.p. Cesta k Tamu 9, 2000 Maribor, osebne podatke, pridobljene preko spletnih kontaktnih obrazcev (izpolnjenih z namenom povpraševanja ali naročila storitve), obdelujem zaupno in zgolj za interno evidenco ter v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Uporabljeni in obdelani so izključno za namen, zaradi katerega so bili poslani (t.j. odgovor na povpraševanje o storitvi in/ali uspešne izvedbe storitve).

Podjetje Psihoterapija, Tina Horvat Kralj s.p. se zavezuje, da podatki, ki bodo posredovani preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bodo prodani, posojeni ali kakorkoli drugače posredovani tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. 

Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov. V primeru sporov ali želje po izbrisu podatkov, prosim pošljite email na psihoterpija@tina-horvat-kralj.si.

Trudim se zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.

 

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2022 Psihoterapija, Tina Horvat Kralj s.p.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed